leuke kinderkapsels

leuke kinderkapsels

Leuke kinderkapsels. Er zijn zoveel accessoires voor kinderhaar vooral voor meiden heb je veel zoals strikjes, speldjes, haarbandjes noem het zo maar op. Het leuke aan die accessoires is dat je zo veel verschillende looks kan maken met het haar van je kind. Een lief roze speldje zorgt al snel voor lief kapsel. Hoe lichter de kleuren in het haar hoe liever het kapsel oogt. Voor een jongen heb je misschien weinig haar accessoires maar kan je wel gave kapsels maken. Met een klein beetje haar gel kan je al een stoere warrige fashion look maken of een vette hanen kam. Er zijn zoveel kinderkapsels wel duizenden! Maar soms heb je al zoveel kapsels gemaakt in het haar van je kind en heb je geen inspiratie meer over. Daarom hebben wij een paar leuke kinderkapsels voor jou op een rijtje gezet.

 

Leuke kinderkapsels

 

Kinderen met krullen of stijl haar

Het is belangrijk dat je van jongs af aan het krulhaar van je kind goed verzorgd, hiervoor zijn verschillende goede kindershampoos enconditioner voor ontwikkeld. Zowel bij volwassen al kinderen geldt nooit je krullen kammen als het droog is  zo voorkom je pluizig krul haar.natuurlijk kun je krullen wel kammen maar om pluizig haar te voorkomen kam je het haar alleen uit als het nat is. Mocht je kind kroes krullen hebben is het beter om buitenlandse producten te gebruiken zoals olive oil .Stijl haar kun je gemakkelijker uit kammen dan wanneer je krulhaar hebt mochten er klitten in het stijlen haar zitten dan zorg je voor een goede anti klit spray. En de klitten zijn er naar een paar keer kammen alweer uit.
boys                   lang krullen

.

 

Plaatjes leuke kinderkapsels

 

kinderen                                  kid

 

Nog meer leuke haar spulletjes!

strikkhaarrrr

 

Inspiratieboekje haar invlechten

Wil jij meer creatieve vlechten maken? Maak de blits met de meest hippe haarvlechten van dit moment. Download nu direct het GRATIS inspiratieboekje ‘haar invlechten’!

 

 

 

 

DELEN
Gratis Inspiratie Boekje

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot het Vlechten InspiratieBoekje!

"Het Gratis Inspiratieboekje: Vol Met Leuke Inspiratie Voor Vlechten, Begin Meteen!"

Klik hier voor toegang
Online cursus vlechten
Wil jij zelf leren haar vlechten op allerlei verschillende manieren?
Klik op de knop hieronder voor meer informatie. Klik hier voor meer info
Vorig artikelKapsels voor lang haar
Volgend artikelvlechten gespot